Radno vreme

Pon - pet: 10:00 - 18:00

Sub: po dogovoru

Zakažite pregled

ordinacijasimic@gmail.com

UPOZNAJTE NAŠ TIM

O nama

Tim ordinacije na poslu

Specijalstička stomatološka ordinacija “Dr Simić” osnovana je pre četiri decenije u samom srcu Vračara. Ponosni smo na našu tradiciju i na odnos koji godinama gajimo prema našim klijentima i njihovom uzvraćenom poverenju. Ukazano poverenje i danas pravdamo eskompromisnim usavršavanjem naših lekara i pružanjem usluga sa najsavremenijim metodama i materijalima.

UPOZNAJTE NAŠ TIM


aleksandra-golubovic

Dr Aleksandra Golubović

Doktor stomatologije

Po završenom stomatološkom fakultetu u Pančevu, usavršavala se na više modernih kurseva iz estetske stomatologije. Autor je naučnog rada o primeni lasera u stomatologiji.

danilo-gasic

Dr Danilo Gašić

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Diplomirao na stomatolškom fakultetu u Pančevu. Trenutno pohađa specijalizaciju iz oralne hirurgije na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Autor je naučnog rada o primeni lasera u stomatologiji.

vesna-simic

Dr Vesna Simić

Specijalista ortopedije vilica

Po završenom stomatološkom fakultetu, univerziteta u Beogradu, specijalizirala je na klinici za Ortopediju vilica. Usavršavala se kod raznih svetskih i naših strucnjaka iz oblasti ortodoncije i ortopedije vilica, poput velikana prof. dr S.W. Rosenstein, predsednika Americke asocijacije ortodonata, dr Stojkovića, prof. dr Pancherz-a i mnogih drugih.

djordje-simic

Dr Đorđe Simić

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Po završenom stomatološkom fakultetu u Pančevu, specijalizirao je oralnu hirurgiju na univerzitetu u Beogradu. Usavršavao se u Milanu i Valensiji na mediteranskom protetskom institutu. Autor je par naučnih radova i radio kao saradnik na veterinarskom fakultetu univerziteta u Beogradu, gde takođe ima objavljenih par naučnih radova.

nebojsa-simic

Dr Nebojša Simić

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Nakon završenog stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu, specijalizirao je na klinici za Oralnu hirurgiju. Posle fakulteta je svoj rad usavršavao u Italiji, odakle se vratio u Srbiju kao jedan od pionira implantologije. Proveo je više godina kao potpredsednik sekcije za oralnu implantologiju, i nadogradio svoje znanje na prestižnim svetskim institutima za oralnu hirurgiju i implantologiju.

draga-petkovic

Draga Petković

Stomatološka sestra

Završena srednja medicinska škola u Beogradu, smer stomatološka sestra / tehničar.

ivana-mijailovic

Ivana Mijailović

Stomatološka sestra

Završena zubotehnička škola u Beogradu, smer stomatološka sestra.

dragica-plamenic

Dragica Plamenić

Stomatološka sestra

Završena zubotehnička škola u Beogradu, smer zubni tehničar.