Dental Simic
[ Home ] [ Kontakt ] [ O nama ]

Ulica : Baba Višnjina 49
11000 Beograd
tel : 011.3449.459
tel : 011.3447.927
fax : 011.3440.327
email : ordinacijasimic@gmail.com

Ulica : Koče Kapetana 39
11000 Beograd
tel : 011.2444.164
tax : 011.2447.430
email : ordinacijasimic@gmail.com

 
 
 

 

Dečija stomatologija kao i kod odraslih podrazumeva sve stomatološke grane i posebno preventivnu stomatologiju. U ovoj stomatološkoj grani smatramo da smo vrlo uspešni jer nam je osnovni cilj obrazovanje i pravilno usmeravanje mladih pacijenata, a kada uspostavimo dobru saradnju onda je rad vrlo jednostavan na obostrano zadovoljstvo.

 

Prvi pregled

Ukoliko dete nema nikakvih problema prvi susret i pregled potrebno je obaviti po navršenoj petoj godini, kada će lekar specijalista na vreme moći da ustanovi eventualni poremećaj u rastu i razvoju zuba i vilica, da sa detetom uspostavi odnos bez straha svima nama već jako poznat.

početak stranice

 

Fluorisanje zuba

Fluorisanje zuba u ordinaciji "Simić" se vrši specijalnim sredstvima koja se nanose na zube, tretman traje 30 minuta i radi se dva puta godišnje. Sredstva koja se piju moraju biti ordinirana od strane stomatologa jer postoji vremenski period i doze kada se koriste.

početak stranice

 

Zalivanje fisura

Zalivanje fisura je potpuno bezbolan tretman koji obezbeđuje zaštitu od karijesa na određenim predilekcionim mestima zuba i ordinacija "Simić" koristi najsavremenija sredstva.

početak stranice

 

Poliranje zuba

Pored uobičajnih metoda čišćenja i uklanjanja mekih naslaga. Ordinacija "Simić" poseduje poseban aparat koji pod pritiskom i posebnim pastama unutar aparata polira zube.

početak stranice

 

Praćenje smene zuba

Pod budnim okom Dr Vesne Simić prati se smena zuba, blagovremeno se može otkriti bilo koja anomalija i na vreme terapijski reagovati.

Više informacija : Ortopedija vilice

početak stranice

 

Estetski ispuni

Dugogodišnji rad i iskustvo ordinacije "Simić" u ovoj grani je pokazalo da je pored našeg rada kao najbitnijeg faktora drugi najbitniji faktor kvalitet materijala koji se koristi. U ordinaciji "Simić" se koriste svetski najkvalitetniji materijali što nam danas pruža nesagledive mogućnosti.

početak stranice

 

Neivazivno lečenje karijesa

U ordinaciji "Simić" primenjujemo najnoviju svetsku metodu lečenja početnih karijesa preparatom koji jedini na svetu omogućava ugadnju kalcijuma (Ca) u oštećenu strukturu zuba.

Tretman je kućni i traje 40 dana.

početak stranice

 

 

 

 

 


by Vladimir Marković

www.brzakupovina.com

 

sr en it