Dental Simic
[ Home ] [ Kontakt ] [ O nama ]

Ulica : Baba Višnjina 49
11000 Beograd
tel : 011.3449.459
tel : 011.3447.927
fax : 011.3440.327
email : ordinacijasimic@gmail.com

Ulica : Koče Kapetana 39
11000 Beograd
tel : 011.2444.164
tax : 011.2447.430
email : ordinacijasimic@gmail.com

 
 
 

Specijalistička ordinacija "Simić" ima kompletan tretman u grani zaštite i prevencije karijesa, prevencije nastanka određenih nepravilnosti zuba i vilica, prvencije obolenja mekih tkiva. Ordinacija "Simić" svojim dugogodišnjim iskustvom, radom i korišćenjem najsavremenijih sredstava ima veliki broj pacijenata koji imaju zdrave zube i parodoncijum koristeći samo tretmane preventive, što smatramo našim najvećim uspehom u zaštiti zdravlja.

 

Fluorisanje zuba

Ordinacija "Simić" je napravila kompijuterski program, za fluorizaciju zuba, koji Vas obaveštava SMS porukom da je "vreme" za godišnju florizaciju. Da bi ste ušli u sistem potrebno je da prvi put ovaite florizaciju i ostavite Vaš broj mobilnog telefona.

U ordinaciji "Simić" fluorizacija se vrši specijalnim sredstvima koja se nanose na zube. Tretman traje 30 minuta i radi se dva puta godišnje.

Ukoliko postoji povećana predispozicija ka karijesu, fluorizacija se vrši i više puta u toku 10 dana.

Sredstva koja se piju moraju biti ordinirana od strane stomatologa, jel postoji vremenski period i doze kada se koriste.

početak stranice

 

Zalivanje fisura

Zalivanje fisura je potpuno bezbolan tretman koji obezbeđuje zaštitu od karijesa na određenim predilekcionim mestima zuba i ordinacija "Simić" koristi najsavremenija sredstva.

početak stranice

 

Poliranje zuba

Pored uobičajnih metoda čišćenja i uklanjanja mekih naslaga. Ordinacija "Simić" poseduje poseban aparat koji pod pritiskom i posebnim pastama unutar aparata polira zube.

početak stranice

 

Praćenje smene zuba

Pod budnim okom Dr Vesne Simić prati se smena zuba, blagovremeno se može otkriti bilo koja anomalija i na vreme terapijski reagovati.

početak stranice

 

Kontrole

Redovne kontrole i konsultacije su u ordinaciji "Simić" besplatne, blagovremeno nam otkrivaju svaku novonastalu promenu i omogućuju lagodan rad, a Vama bezbolan, brz i lak tretman.

početak stranice

 

 

 

 


by Vladimir Marković

www.brzakupovina.com

 

sr en it