Radno vreme

Pon - pet: 10:00 - 18:00

Sub: po dogovoru

Zakažite pregled

ordinacijasimic@gmail.com
Devojka gledasvoj osmeh u ogledalo na pregledu

USLUGE

Implantologija

Među našim doktorima se nalaze i neki od pionira Implantologije, koji su u dugogodišnjoj saradnji sa svetski najpriznatijim implantoloskim sistemima i referencama, klijentima obezbeđuju ne samo oporavak i nadoknadu zubnih tkiva, već i doživotne garancije.

Implantologija je prepoznata kao najpoznatija grana oralne hirurgije, i danas je veoma popularna i sveopste poznata i među klijentima. U našoj ordinaciji vam nudimo implantoloske usluge najvećeg kvaliteta kao i rad sa premium brendovima implantata.

Zubni implantati su najdugovečniji implantati koji se koriste u modernoj stomatologiji i medicini.

Intervencije su prvenstveno bezbolne i brze, a ishod predvidiv.

Implant se sastoji iz dva dela. Deo koji je titanijumski šraf, tretiran posebnim načinom i najbiokompatibilnijim materijalima, koji se postavlja u kost, i spoljnim delom koji predstavlja nosač za krunicu.

Zajedno, ova dva dela čine idealnu zamenu za zub ili vise zuba.

Implantima je moguce nadoknaditi sve izgubljene zube u ustima i rešiti najveće probleme funkcije žvakanja i estetike.

Pored zubnih implantata, bavimo se i ugradnjom mini implantata koji služe kao stabilizatori totalnih proteza, i čine ih daleko komfornijim i praktičnijim u funkciji estetike, govora i prvenstveno žvakanja.

Naša ordinacija ima iskustvo sa preko 10.000 ugradjenih dentalnih implantata, što nama daje garanciju uzvraćenog poverenja i zadovoljstva naših klijenata.

Implantni sistemi na koje dajemo garanciju i koje koristimo u našoj ordinaciji su:

  • Straumann
  • Osstem
  • AstraTech
  • Bredent
  • Neodent