Radno vreme

Pon - pet: 10:00 - 18:00

Sub: po dogovoru

Zakažite pregled

ordinacijasimic@gmail.com
Devojka gledasvoj osmeh u ogledalo na pregledu

USLUGE

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija predstavlja ambulantnu granu Oralne i Maksilofacijalne hirurgije, koja podrazumeva sve hirurske intervencije u ustima, sprovedene u lokalnoj anesteziji.

Od jednostavnijih i opstepoznatih intervencija poput vadjenja zuba, pa sve do operacija sinusa, oralna hirurgija siri mogucnost ne samo resavanja problema pacijenta u vidu bolova, nadoknade kostanog i zubnog tkiva, vec i poboljsanja kvaliteta zivota svakog pojedinca.

Nas tim iskusnih oralnih hirurga se godinama predano bavi ovom naukom i vestinom ali se i pored specijalizacija, usavrsava u vise svetskih centara kako bi klijentima obezbedio najbezbolniji, najbrzi i najlaksi oporavak. Usluge koje nudimo iz ove oblasti stomatologije su:

Vadjenje zuba (ekstrakcija)

Pored rutinskog vadjenja zuba nudimo i uslugu hirurskog (operativnog) vadjenja zuba kod impaktiranih zuba, najcesce umnjaka.

Preprotetska hirurgija

Podrazumeva pripremu mekih i tvrdih tkiva u cilju kvalitetnijeg ishoda planirane protetske terapije.

Resekcija/ Plastika frenuluma

Podrazumeva metodu bezbolnog uklanjanje frenuluma gornje i donje usne kao i frenuluma jezika, koja se moze raditi i laserom.

Resekcija zuba (apikotomija)

Rutinska bezbolna hirurska intervencija koja podrazumeva ukljanjane patoloskih procesa na korenu zuba u cilju ocuvanja zuba.

Sinus-lift intervencija

Podrazumeva podizanje poda sinusa uz dodavanje vestacke kosti u cilju stvaranje uslova za ugradnju implantata.

Uklanjanje cista i benignih tumora usta i vilica

Podrazumeva uklanjanje svih patoloskih promena u lokalnoj anesteziji, sa histopatoloskom analizom preparata , u cilju povecanja kvaliteta zivota i funkcije usta i vilica.

Ortodontsko hirurska terapija

Izvanredne rezultate u terapiji postizemo u sarandnji sa nasim ortodontom, uklanjanjem frenuluma, oslobadjanjem ocnjaka ili drugih impakiranih zuba.

Kostane augmentacije

Podrazumevaju dodavanje kosti pacijenta ili najkvaliltetnije vestacke kosti na trzistu (Geistlich BioOss ) u cilju stvaranja idealnih uslova za implantolosku terapiju i sprecavanja defekata kod prethodno uklonjenih patoloskih promena.